Superligat
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
kthehu mrapa
18.04.2019 - 14:10 nga Alban Kelmendi

Vëllaznimi emëron trajnerin e ri Blerim Mulen


Pas dorëheqjes së Ismet Munishit dhe shkëputjes së kontrates kryesia e klubit Vëllaznimi ka emëruar si udhëheqës të shtabit teknik Blerim Mulen.

Blerim Mula do ta udhëheq skuadrën deri në fund të kampionatit, ndërsa bashkpuntorët e tijë vazhdojnë të jenë ata të cilët ishin me Ismet Munishin 

 

/superligat.com/ 

Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu


Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu