Superligat
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
kthehu mrapa
27.03.2021 - 18:32 nga Ligatotal Lipjan

Neser gjysemfinalet,po vjen fundi i sezonit te 15-te


Neser luhen pa tifoze ndeshjet gjysemfinale te LIGA TOTAL ku takohen 7 Vllezerit me Batllaven dhe Mobi Gega me Dental.

Pritet te shihet nese do riperseritet finalja e sezonese se kaluar ndersa hakmarrje kerkojn 7 Vllezerit ndaj Batlleves.

Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu


Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu