Superligat
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
kthehu mrapa
29.08.2020 - 13:48 nga Ligatotal Lipjan

Rinis Liga Total kete vikend me xhiron e 8-te


Kete vikend luhet xhiroja e 8-te ne LIGA TOTAL ku pas pushimit mbi 5 jave liga me e forte ne Kosove rikthehet ne akion.

Tre ligat me afro 50 skuadra ne gare synojne te gjejne adrenalinen serish pas pushimit te gjate ku spikat konkurenca ne SuperLige.

Sigurisht qe takimet luhen pa tifoz dhe me masa te rrepta anti-covid.

Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu


Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu