Superligat
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
kthehu mrapa
19.07.2020 - 11:50 nga Liridon Islami

Dardania vazhdon bashkëpunimin edhe për një sezonë me gjashtë futbollistët kryesorë


Dardania ka vazhduar bashkëpunimin me disa prej futbollistëve kryesorë të sezonës që lam pas.

Klubi nga Qyshku i Pejës ka vazhduar me Argjent Kamaj,Valmir Shala,Avdi Demaj,Andi Hyseni,Blerim Rugova dhe Besmir Nikqi.

Më poshtë njoftimi i plotë i Dardanis:

Synimet drejt sukseseve kulminante nuk mund të bëhen pa futbollistët cilësor,tani të dëshmuar,siç janë:Argjent Kamaj,Valmir Shala,Avdi Demaj,Andi Hyseni,Blerim Rugova dhe Besmir Nikqi.

Duke marrë për bazë se këta futbollist e kanë dëshmuar se me punë,pasion dhe përkushtim kanë mbrojtur ngjyrat 'kuqebardhë', klubi KF Dardania me mirëkuptim dhe vullnet të dyanshëm ka vazhduar bashkëpunimin edhe për një sezonë me të lartpërmendurit nën këto afate dhe korniza të listuara më poshtë:

Argjent Kamaj 2020/21

Valmir Shala 2020/21 

Avdi Demaj 2020/21 

Andi Hyseni 2020/21 

Blerim Rugova 2020/21

Besmir Nikqi 2020/21 

Me këtë lajm ju premtojmë se ende nuk kemi treguar më të mirën,duke ju siguruar se KF Dardania ka ende për të shfaqur ndeshje të bukura nëpër stadiume brenda dhe jashtë vendit".

Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu


Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu