Superligat
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
kthehu mrapa
17.07.2020 - 22:08 nga Liridon Islami

Kamaj i pasigurt për të ardhmen e tij


Portieri Argjent Kamaj,është cak i disa klubeve Kosovare në ligën e dytë dhe të parë,që pritet të bëjnë oferta për të gjatë këtij pushimi deri në fillimin e sezonës 2020/21.

Dardania në anën tjetër e kanë bërë të qartë se duan ta mbajnë atë edhe pse ata nuk ia kanë treguar atij planet për sezonin e ardhshëm.

"Ende nuk e di se çfarë dëshiron të bëjë klubi. Deri tash nuk ka pasur hapa përpara”, ka thënë ai".

Kamaj,që ka qenë në skuadren Dardania që nga viti 2017 kur erdhi nga Lugu i Baranit,kishte kontratë me Dardanin deri në fund të sezonit që përfundoj.

Brenda një kohe të shkurtër do të marrim një vendim.Një largim i mundshëm i Kamaj,mund të ndodhë,ashtu si edhe nuk mund të ndodhë.Të presim edhe pak ditë dhe ky aspekt do të qartësohet”, tha ai.

Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu


Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu