Superligat
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
kthehu mrapa
14.06.2020 - 21:16 nga Super Ligat

Mercedes Benz arrin ti mposhtë 7 Vëllëzërit


Takimi ndërmjet të Mercedes Benz dhe 7 Vëllëzërit në pjesën e parë ishte siç pritej mjaft interesant dhe përfundoj 1:1. Në pjesën e dytë, të dyja ekipet paten raste por Mercedes Benz arriti të realizoj 3 duke ndryshuar rezultatin në 4:1. 7 Vëllëzërit ishin më të mirë se sa rezultati tregon, por golat munguan.
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu


Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu