Superligat
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
kthehu mrapa
14.06.2020 - 20:35 nga Super Ligat

Festival golash ndërmjet Akllapit dhe Sports Bar


Ish kampionet e 2012/2013 Akllapi filluan lojen kundër Sports Bar me 3 gola epërsi në fillim, por që në pjesën e parë pati një shkëmbim golash nga te dyja anët, duke arritur në 6:6 në përdundim të pjesës. Në pjesën e dytë golat nuk munguan, te dyja ekipet synuan për fitore, duku u shënuar plot 19 gola.
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu


Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu