Superligat
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
kthehu mrapa
14.06.2020 - 19:58 nga Super Ligat

Electro Tech me angazhim mundi Prishtinën


Electro Tech dhe Prishtina 01 në pjesen e parë u ndanë baraz 0:0, ku te dyjat ekipet ishin me lojë të mire. Në pjesën e dytë vazhdoj ritmi i lojes si në pjesën e parë, por kësaj here lojëtarët nga Gadimja arriten të shënojnë. Rezultati përfundimtar i kësaj loje mbeti 2:0 për Gadimen.
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu


Reklama juaj këtu
Reklama juaj këtu